De start van jouw levenslange duikavontuur is dichterbij dan je denkt. Verander jouw kijk op de aarde en ontdek de 70% van het aardoppervlak dat bedekt is met water. Stap in een wereld die voor velen onbekend is en ervaar de rust en stilte terwijl je gewichtloos geniet van de prachtige onderwaterwereld.

Leer duiken

Wanderlust Dive Center verzorgt duikopleidingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Met locaties zoals de duikplas in Ruinerwold, Schlossdankern (net over de grens bij Ter Apel), Geeste (over de Grens bij Emmen) en Gasselterveld is er voldoende variatie.

Ook hebben wij de beschikking over verschillende openlucht zwembaden om te oefenen.

Wij zijn aangesloten bij SSI (Scuba Schools International). Dit betekent dat je bij ons een brevet haalt, die wereldwijd geldig is. SSI staat voor hoogwaardige programma’s, digitaal leren en de kracht van herhalingen. Wij willen jou comfortabel en veilig laten voelen in het water.

Wil je beginnen met duiken? Dan kun je kennismaken met de onderwaterwereld door een Try Scuba te volgen. Dit is een introductieduik die leuk is om alleen of samen met vrienden, familie en/of collega’s te volgen.

Als je verder wilt, is de cursus SSI Open Water Diver de beste manier om te leren duiken. Je leert gedurende deze cursus alle oefeningen om tot 18 meter diep te mogen duiken.

Vervolgopleidingen

Na jouw Open Water Diver brevet, kun je doorgaan met duiken en leren. Wat vind je leuk? Om ervaring op te doen en je comfortabeler te voelen in het water hebben wij een voordeelpakket. SSI Specialty Diver biedt jou de mogelijkheid om 2 specialties te verkrijgen.

Wanderlust Dive Center adviseert om de specialty SSI Perfect Buoyancy en SSI Navigation te volgen om je drijfvermogen onder controle te krijgen en de weg te vinden onderwater.

Of kies één van de andere vervolgopleidingen.

Duikuitrusting

Blijf je duiken? Dan is het goed om je eigen uitrusting aan te schaffen. Wanderlust Dive Center heeft een shop in Emmen, waar Stephan & Linda jou kunnen adviseren om je eigen set samen te stellen.

Ook zijn wij druk bezig om de webshop in te richten, zodat je ook op afstand jouw materialen kunt kiezen.

Tenslotte kun je bij ons jouw duikfles vullen of eentje huren!

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here