Wanderlust Dive Center is in juni 2021 opgericht door Stephan Velema (34) en Linda Willems (29). Wij zijn een enthousiast stel uit Emmen (Drenthe, Nederland) en hebben honderden duiken op onze naam staan.

Beide hebben wij een druk leven. Wij staan altijd aan. Het leven is altijd druk en staat nooit stil. Drukke baan, telefoon altijd in de hand om te volgen wat er in de wereld gebeurd en altijd bereikbaar te zijn, afspraken, winkelen, boodschappen doen en ga zo maar door.

Sinds onze allereerste duik hebben wij het moment gevonden om te relaxen en de uit knop te vinden. Onderwater hoor je alleen je eigen luchtbellen, zie je de zon in het water schijnen, je zweeft en ervaart gewichtloosheid. Wij hebben met duiken de uit knop gevonden om het drukke leven voor eventjes stil te zetten.

Direct na het behalen van onze SSI Open Water Diver brevet, hebben wij veel vervolgopleidingen gedaan. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in het behalen van ons SSI Open Water Instructor brevet.

Vlak daarna hebben wij een tip ontvangen vanuit SSI over een duikschool die te koop werd aangeboden. Twee weken later waren wij de trotse eigenaren van GoDiveXperience Friesland en hadden wij het Dive Center, winkel en vulstation overgenomen.

Per 1 juli 2021 zijn wij verhuisd naar Emmen en is GoDiveXperience Friesland omgetoverd naar Wanderlust Dive Center. De betekenis:

‘A strong desire or urge to wander or travel and explore the world’

Wij hopen samen met jou het verlangen om te reizen te vergroten en de (onderwater) wereld te ontdekken.

Onze passie voor duiken willen wij graag met jou delen. Jouw eerste ademhaling onder water, tot rust komen en genieten van een wereld die slechts weinig mensen kennen.

Na het behalen van jou brevet willen wij graag verder met jou duiken. Plezierduik of opleidingsduik maakt ons niet uit! Wij zullen altijd contact met je houden om je te motiveren om te blijven duiken. Een duikbuddy is zo snel gevonden!