Ontdek de onderwaterwereld

Wil je meer weten over het onderwaterleven en de omgeving? Doe dan mee met de SSI ecologie specialty programma’s! Ze zijn de perfecte manier om jouw duikervaring te verbeteren door meer te weten te komen over het zeeleven, hoe oceaan ecosystemen functioneren en hoe je veilig kunt duiken met haaien, roggen en meer.

Wat jouw passie ook is, wij hebben een specialty voor jou! Elke snorkelaar van 10 jaar en ouder kan deelnemen aan deze SSI Ecologie programma’s. Open water-sessies zijn optioneel en de theorielessen kunnen allemaal online worden voltooid. Hierdoor zijn deze specialties perfect voor iedereen.

In de SSI Shark Ecology specialty leer je hoe je veilig met haaien kunt duiken en ontdek je waarom deze charismatische dieren vaak verkeerd worden begrepen. Het is perfect voor haaienliefhebbers!

Houd je van roggen? Doe mee met de SSI Manta & Ray Ecology specialty om te leren hoe je roggen veilig kunt identificeren en ermee kunt duiken, plus waarom ze zo belangrijk zijn voor gezonde oceanen.

Duik in de fascinerende wereld van zeeschildpadden met de SSI Sea Turtle Ecology specialty of verbeter je identificatievaardigheden met onze Coral of Fish Identification specialties.

Om een grondig begrip van de oceanen te krijgen, volg je de SSI Marine Ecology specialty. Je leert over de opwindende wetenschap van mariene ecologie en hoe oceaan ecosystemen op elkaar inwerken.