Haal je duikbrevet

Is het tijd om jouw droom werkelijkheid te maken? De onderwaterwereld ontdekken, zweven door het water en tot rust komen? Maar hoe moet je dan beginnen? Wanderlust Dive Center heeft enthousiaste instructeurs om jou te helpen met jouw avontuur als open water diver! Begin met duiken en de manier waarop je de wereld ziet, zal voor altijd veranderen. Je ontdekt een verborgen onderwaterwereld vol kleurrijk leven en magische landschappen.

Wanderlust Dive Center is een SSI partner. SSI (Scuba Schools International) is één van de grootste organisaties op het gebied van duiken. Wij staan voor kwalitatief hoogstaande, veilige en verzorgde opleidingen. Met jouw brevet kun je laten zien dat je over de juiste kennis, ervaring en vaardigheden beschikt. Of je nu in Nederland duikt, Egypte of het prachtige Bonaire. Jouw brevet is wereldwijd geldig! Iedereen vanaf 10 jaar kan leren duiken! Daarom is deze veilige en leuke sport ideaal voor het hele gezin. Leren duiken is veel gemakkelijker dan je denkt en het Open Water Diver programma is de beste manier om het te leren.

Als Open Diver Water kun je overal duiken waar je maar wil, met wie je maar wilt. Als je weinig tijd hebt of nog niet klaar bent om een ​​Open Water Diver te worden, zijn er ook andere programma’s om te kunnen duiken. Je kunt dit brevet eenvoudig en op elk moment upgraden en zo een ​​Open Water Diver worden door simpelweg aanvullende training te volgen. Leer duiken met Wanderlust Dive Center en begin vandaag nog aan jouw avontuur!

Twijfel je toch nog een beetje en wil je weten of duiken echt iets voor je is? Dan is een Try Scuba, ook wel introductieduik genoemd, een goed begin. In een korte theorieles leer je alles wat je nodig hebt om daarna het zwembad water in te gaan. Je ervaart hoe het is om adem te halen onder water en een paar oefeningen om een goed en veilig gevoel te krijgen.