Onze opleidingen

Is het tijd om jouw droom werkelijkheid te maken? De onderwaterwereld ontdekken, zweven door het water en tot rust komen? Maar hoe moet je dan beginnen? Wanderlust Dive Center heeft enthousiaste instructeurs om jou te helpen met jouw avontuur!

Wanderlust Dive Center is een SSI partner. SSI (Scuba Schools International) is één van de grootste organisaties op het gebied van duiken. Wij staan voor kwalitatief hoogstaande, veilige en verzorgde opleidingen. Met jouw brevet kun je laten zien dat je over de juiste kennis, ervaring en vaardigheden beschikt. Of je nu in Nederland duikt, Egypte of het prachtige Bonaire. Jouw brevet is wereldwijd geldig!

Stephan & Linda van Wanderlust Dive Center willen jou geen duikbrevet geven, maar van jou een gepassioneerde duiker maken. De duur van de cursus vinden wij niet belangrijk. Wij staan voor persoonlijke aandacht om onze passie met jou te delen. Dit doen wij op een veilige en comfortabele manier.

Wij geven onze cursussen met maximaal 2 cursisten per instructeur. Aandacht voor details, maar vooral aandacht voor jou. Rustig alle oefeningen doen, herhalen en je op je gemak in het water voelen. Jouw behoefte, bepaalt hoe wij onze lessen inplannen. Wil je op korte termijn jouw brevet halen? Kun je niet elke week? Geen probleem! Wij maken samen met jou, jouw droom werkelijkheid!

Jouw eerste stap om te leren duiken begint digitaal. SSI heeft alle opleidingen in een ‘alles in 1’ app staan. Vanaf jouw computer, tablet of telefoon kun je online en offline jouw theorie lezen, filmpjes bekijken en je kennis toetsen.

Na het afronden van de digitale theorie, willen wij de belangrijkste onderdelen nog in een theorieles met jou bespreken. Vind je het lastig, begrijp je iets niet, of wil je meer weten over een onderwerp? Via een klassikale les of videomeeting nemen we alles door en geven wij antwoorden op jouw vragen.

Door op jouw eigen tempo de theorie thuis te bestuderen, is er meer tijd over om in het water te oefenen.

Er zijn diverse manieren om te beginnen met duiken. De meest gekozen en beste manier om te beginnen is met de cursus Open Water Diver. Wil je samen met je vriend/vriendin, familielid of kennis je brevet halen? Maak dan gebruik van Open Water Diver Duo Bundle, die € 50, – per persoon voordeliger is, dan de reguliere cursus.

Twijfel je toch nog een beetje en wil je weten of duiken echt iets voor je is? Dan is een Try Scuba een goed begin. In een korte theorieles leer je alles wat je nodig hebt om daarna het zwembad water in te gaan. Je ervaart hoe het is om adem te halen onder water en een paar oefeningen om een goed en veilig gevoel te krijgen.

Voor meer informatie over onze opleidingen kun je hieronder de cursus openen en rustig nog eens doorlezen. Heb je advies nodig? Neem contact met ons op, op de manier die jij prettig vindt.