Scuba Schools International (SSI) is één van de grootste opleidingsorganisaties ter wereld op het gebied van duiksport. In 1970 is SSI ontstaan is ontstaan uit de passie van een paar enthousiaste duikers. Hun idee was dat iedereen moest kunnen leren duiken. Al meer dan 50 jaar verzorgt SSI opleidingen, duikbrevetteringen en educatieve middelen voor duikers, duikinstructeurs, Dive Centers en Resorts in de hele wereld. Met een SSI duikbrevet kun je overal ter wereld duiken.

Opleidingsfilosofie

Om een duiker te worden zijn vier verschillende componenten nodig: de juiste kennis, vaardigheden, uitrustig en ervaring. Dit noemen wij de SSI Diver Diamond. Wanderlust Dive Center verzorgt al hun opleiding volgens deze standaard.

My SSI App

De MySSI app is de ‘all-in one’ app voor al je duikavonturen. Bij het inschrijven voor een opleiding zullen wij je vragen om de MySSI app te downloaden en een gratis profiel aan te maken.

Je krijgt gratis toegang tot Freediving, Snorkeling , Try Scuba en Scuba Diver. Wil je verder met jouw training, kom dan langs bij Wanderlust Dive Center of boek één van onze opleidingen direct op de website.