Over Wanderlust Dive Center

Wanderlust Dive Center is in juni 2021 opgericht door Stephan & Linda Velema. Wij zijn een enthousiast stel uit Emmen (Drenthe, Nederland) met honderden duiken op onze naam.

Beide hebben wij een druk leven. Wij staan altijd aan. Het leven is altijd druk en staat nooit stil. Drukke baan, telefoon altijd in de hand om te volgen wat er in de wereld gebeurd en altijd bereikbaar te zijn, afspraken, winkelen, boodschappen doen en ga zo maar door.

Sinds onze allereerste duik hebben wij het moment gevonden om te relaxen en de ‘uit’-knop te vinden. Onderwater hoor je alleen je eigen luchtbellen, zie je de zon in het water schijnen, je zweeft en ervaart gewichtloosheid. Wij hebben met duiken de ‘uit’-knop gevonden om het drukke leven voor eventjes stil te zetten.

Direct na het behalen van onze SSI Open Water Diver brevet, hebben wij veel vervolgopleidingen gedaan. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in het behalen van ons SSI Open Water Instructor brevet en vele Specialty Instructor brevetten.

Wij hebben gekozen voor de naam Wanderlust Dive Center met de betekenis:

‘A strong desire or urge to wander or travel and explore the world’

Wij hopen samen met jou het verlangen om te reizen te vergroten en de (onderwater) wereld te ontdekken.

Onze passie voor duiken willen wij graag met jou delen. Jouw eerste ademhaling onder water, tot rust komen en genieten van een wereld die slechts weinig mensen kennen.

Na het behalen van jou brevet willen wij graag verder met jou duiken. Plezierduik of opleidingsduik maakt ons niet uit! Wij zullen altijd contact met je houden om je te motiveren om te blijven duiken. Een duikbuddy is zo snel gevonden!

Over SSI

Scuba Schools International (SSI) is één van de grootste opleidingsorganisaties ter wereld op het gebied van duiksport. In 1970 is SSI ontstaan is ontstaan uit de passie van een paar enthousiaste duikers. Hun idee was dat iedereen moest kunnen leren duiken. Al meer dan 50 jaar verzorgt SSI opleidingen, duikbrevetteringen en educatieve middelen voor duikers, duikinstructeurs, Dive Centers en Resorts in de hele wereld. Met een SSI duikbrevet kun je overal ter wereld duiken.

Opleidingsfilosofie
Om een duiker te worden zijn vier verschillende componenten nodig: de juiste kennis, vaardigheden, uitrustig en ervaring. Dit noemen wij de SSI Diver Diamond. Wanderlust Dive Center verzorgt al hun opleiding volgens deze standaard.

My SSI App
De MySSI app is de ‘all-in one’ app voor al je duikavonturen. Bij het inschrijven voor een opleiding zullen wij je vragen om de MySSI app te downloaden en een gratis profiel aan te maken.

Je krijgt gratis toegang tot Freediving, Snorkeling , Try Scuba en Scuba Diver. Wil je verder met jouw training, kom dan langs bij Wanderlust Dive Center of boek één van onze opleidingen direct op de website.

Registreer je via de onderstaande link en sluit je aan bij onze Dive Center.