Heb je nog geen (complete) duikuitrusting? Of blijkt er onverhoopt iets defect aan jouw eigen uitrusting? Dan kun je bij Wanderlust Dive Center een complete duikuitrusting, of onderdelen ervan huren, zodat je toch kunt duiken.

Vanuit hygiënisch oogpunt, verhuren wij geen maskers, snorkel, vinnen en schoenen. Wij adviseren jou graag in onze shop om jouw basis duikuitrusting aan te schaffen.

Om gebruik te kunnen maken van onze verhuur materialen is het tonen van een geldig duikbrevet en een geldig legitimatiebewijs als borg een vereiste.

Gratis huur complete duikuitrusting
Na het behalen van jouw Open Water Diver brevet bij Wanderlust Dive Center, krijg je van ons een tegoedbon om een complete duikuitrusting gratis drie keer te mogen gebruiken. Zo hopen wij dat je net zo enthousiast wordt van duiken als wij en je nog heel veel meer duiken gaat maken!

Schade/ verlies aan huur duik uitrusting
Je bent zelf verantwoordelijk én aansprakelijk voor de gehuurde duik materialen. Bij het uitreiken van de huur duik uitrusting onderteken je een huurovereenkomst waarop de vervangingswaarde per gehuurd duik onderdeel staat aangegeven.
Indien er sprake is van schade/ verlies dient de aangegeven vervangingswaarde te worden voldaan.