Onze winter duikcursussen zijn er zodat jij de hele winter door met duiken bezig kunt blijven. Het mag dan wel wat kouder en donkerder zijn, maar bezig zijn met duiken hoeft niet te stoppen. Voor jou hebben we een opsomming van SSI duikcursussen gemaakt welke je gedurende de winter kunt volgen.

Waarom niet stoppen met duiken in de winter?

Het is voor de hand liggend dat je het koudere water niet in wilt, heel begrijpelijk. Maar al jouw duikspullen meteen in de kast hangen tot de lente is natuurlijk ook niet jouw bedoeling. Het is juist goed om jouw duikvaardigheden in de winter bij te houden. Want zodra het weer en het water het weer toelaat voor jouw gevoel, dan heb je alles nog op orde.

Bovendien houd jij jouw duikvaardigheden op pijl en jouw duikmaterialen verstoffen ook niet in de kast. Bezig blijven met duiken is ook handig wanneer je nog een winter-zon vakantie in het vooruitzicht hebt.

Winter duikcursussen en niet het water in gaan

Nieuwe dingen leren en informatie vergaren is altijd leuk. Dus waarom leer je niet nog meer over duiken en duikmaterialen. Hiervoor hoef je in de winter niet eens het water in om te duiken. Want je kunt ook droge cursussen volgen. Zo vergaar je meer kennis en blijf je actief met duiken. Voorbeelden van droge duikcursussen om deze winter te volgen zijn:

Oh, je wilt wel het water in? Overweeg dan deze winter duikcursussen

Wanneer je wel het water in wilt, zijn er natuurlijk ook veel mogelijkheden. Zeker wanneer je wel in het buitenwater wilt duiken en je graag warmer wilt blijven, overweeg dan een droogpak.

Om goed met een droogpak om te kunnen gaan is de SSI Drysuit Specialty iets voor jou. Tijdens de SSI drysuit specialty leer je om goed met jouw droogpak om te gaan. Bovendien leer je meer over het gebruik van het pak en over het onderhoud. Tijdens de specialty leer je ook meer over de verschillende onderkleding. Leerzaam om te duiken in de winter en nuttige informatie om het hele jaar door droog te duiken.

Winter Stress & Rescue Specialty.

Dit jaar hebben wij in Aquarena Emmen de SSI Stress & Rescue Specialty. Tijdens deze cursus leer je redding vaardigheden aan, in het zwembad. Vervolgens ga jij in het voorjaar met jouw mede rescue divers het buitenwater in om de cursus af te ronden.

Winter-Zonvakantie in het verschiet, doe de vakantiecursus

Kijk, dat zijn berichten. Je zoekt de zon op terwijl iedereen hier vernikkeld in de kou. En gelijk heb je! Wat dan handig is om te doen is een opfrisduik. Dan ben je voor jouw tropische vakantie helemaal up-to-date met jouw duikvaardigheden.

Heb je nog geen duikbrevet en wil je in de winter wel jouw duikcursus volgen? Overweeg ook eens de SSI vakantie-cursus. Met deze winter duikcursus, doe je de theorie en de zwembadlessen alvast in Nederland. Vervolgens doe je jouw buitenwater-duiken in het helder blauwe en warme water van je vakantiebestemming. Wij zijn bezig met een samenwerking met een duikschool in Marsa Alam, Egypte. Zo kun je daar met onze eigen instructeurs, in onze eigen taal, de cursus afronden. Info volgt snel!

Blijf in beweging en stop deze winter niet met duiken

Zoals je hebt gelezen zijn er genoeg mogelijkheden om aan winter duikcursussen deel te nemen. Blijf lekker bezig, blijf up-to-date of leer nieuwe dingen. De winter is een prima tijd om bezig te blijven met duiken! Wil je wel de duikspullen in de kast hangen? Dan kun je ook al jouw materialen laten onderhouden bij ons. Check hiervoor onze website.